Værksted og ydelser

Kontakt vores værksted

Du er altid velkommen til at kontakte vores værksted, brug kontaktformularen herunder eller ring til os.

Værksted

Jensen & Nørgård A/S er certificeret som Millennio Servicecenter.

Dermed sikrer vi sund fornuft i håndteringen af din bil, tillid mellem kunde og værksted, kontrol og gennemskuelighed.

Fordele:

  • Få en diagnose.
  • Bestil en tid. Her vil din mekaniker gennemgå din bil sammen med dig.
  • Bilen står på liften, så du med egne øjne kan se de punkter, din mekaniker finder kritiske.
  • Ting, der berører din og dine medtrafikanters sikkerhed, skal selvfølgelig rettes straks. Det siger loven.
  • Ved andet slid bestemmer du selv, om du vil skifte nu eller vente lidt.
  • Diagnosen giver dig en fin chance for at stille spørgsmål til din mekaniker. Og du har en fast aftale, når du forlader vort værksted.
  • Kunder, der har bestilt diagnosetid, har været meget positive.
  • Det er en rigtig god værkstedsoplevelse – og så er det spændende.

Fuld tilfredshed

Overslag
Din regning vil altid ligne det prisoverslag, vi giver dig. Til gengæld vil din mekaniker ringe til dig, hvis han under sit arbejde finder andre vigtige dele ved din bil, som han mener bør udskiftes eller repareres. Men det er dig, der bestemmer, hvad der skal gøres. Og hvornår – selvfølgelig.

Kontrol
Efter hver reparation foretager vi testkørsel af din bil. Den udføres af den samme mekaniker, der har arbejdet med din bil. Din bil er hans ansvar. Derudover foretager vor værkfører jævnlige prøvekørsler som stikprøver.

Pladeværksted og glasskader
På vores pladeværksted reparerer vi glasskader samt udfører alle former for pladearbejde, hvilket blandt andet indebærer trafikskader.

Kundetilfredshed
Vi lever af dig som kunde. Derfor er vi også meget interesserede i, at du går fra vort værksted med en god fornemmelse og en positiv oplevelse. Vi gør vort bedste for din bil.

Bilsyn og Synstjek

Hos Jensen & Nørgård A/S tilbyder vi vores kunder, at gennemgå deres biler når de skal til syn. Opdages noget på bilen, som vil gøre bilen ikke kan synes, kontakter vi selvfølgelig kunden før yderligere arbejde udføres.

Desuden tilbyder vi at køre bilen til syn, og det koster ikke mere end det almindelige synsgebyr. Er din bil blevet indkaldt til syn, så kontakt værkstedet, aftal en pris og få fastsat en dato for synstjek og syn.  

Stenslag og rudeskift

Hos Jensen & Nørgård A/S tilbyder vi rudeskift og reparation af stenslag, uanset om det er kunden selv eller forsikringen der skal betale.

Vi har det nødvendige værktøj til at udføre opgaven, og vi har den fornødne uddannelse og erfaring der gør, at det bliver gjort ordentligt.

Vi udfører glasarbejde på alle typer biler, og på alle mærker.

Kontakt værkstedet og få et godt tilbud på den opgave du mangler hjælp til.

Suvo undervognsbehandling

Hos Jensen & Nørgård A/S går vi op i at tingene bliver gjort ordentligt, og det samme forventer vi af vores samarbejdspartnere.

Vi har gennem mange år arbejdet sammen med et lokalt SUVO center, og vores samarbejde er garant for en god og veludført undervognsbehandling.

Vi tilbyder transport fra vores værksted til SUVO centret, og det gælder på både nye og brugte biler.

Kontakt værkstedet og få et godt tilbud på den opgave du mangler hjælp til.

Skadecenter

Hos Jensen & Nørgård A/S har din tryghed altid topprioritet. Vi forstår, at en bilulykke eller skade på dit køretøj kan være en stressende og uventet begivenhed, men vi er her for at gøre hele processen så gnidningsløs som muligt.

På vores skadescenter har vi, et dygtige team med mange års erfaring i at reparere biler i alle mærker og modeller. Uanset om det er en mindre bule, en større kollisionsskade eller en kosmetisk forbedring, er vi klar til at hjælpe.

Vores moderne faciliteter er udstyret med den nyeste teknologi og værktøj, der gør det muligt for os at udføre præcise og omhyggelige reparationer. Vi ved også, det er vigtigt for dig at bevare din bils værdi og udseende, derfor benytter vi materialer af høj kvalitet for at sikre, at din bil får den bedst mulige behandling.

Så hvis din bil har brug for reparation, eller hvis du ønsker at give den en makeover, er vores skadecenter det rette sted at gå til. Vi er her for at yde professionel service, der er skræddersyet til dine behov. Lad os hjælpe dig med at få din bil tilbage på vejen i topform.

Biltilbehør

Hos Jensen & Nørgård A/S hjælper vi med alle former for biltilbehør, fra både Fiat og Hyundai, men også fra flere forskellige samarbejdspartnere. Hvis du har et ønske til din bil, så tøv ikke med at kontakte vores reservedelsafdeling.

Læs mere om tilbehør til Hyundai ved at følge linket på emblemet herunder: