Vores værksted tilbyder

Bilsyn og Synstjek

Hos Jensen & Nørgård A/S tilbyder vi vores kunder, at gennemgå deres biler når de skal til syn.
Opdages noget på bilen, som vil gøre bilen ikke kan synes, kontakter vi selvfølgelig kunden før yderligere arbejde udføres.
Desuden tilbyder vi at køre bilen til syn, og det koster ikke mere end det almindelige synsgebyr.
Er din bil blevet indkaldt til syn, så kontakt værkstedet, aftal en pris og få fastsat en dato for synstjek og syn.  

 

 

Stenslag og rudeskift

Hos Jensen & Nørgård A/S tilbyder vi rudeskift og reparation af stenslag, uanset om det er kunden selv eller forsikringen der skal betale.
Vi har de nædvendige værktøj til at udføre opgaven, og vi har den fornødne uddannelse og erfaring der gør, at det bliver gjort ordentligt.
Vi udfører glasarbejde på alle typer biler, og på alle mærker.
Kontakt værkstedet og få et godt tilbud på den opgave du mangler hjælp til.

Suvo undervognsbehandling

Hos Jensen & Nørgård A/S går vi op i at tingene bliver gjort ordentligt, og det samme forventer vi af vores samarbejdspartnere.
Vi har gennem mange år arbejdet sammen med et lokalt SUVO center, og vores samarbejde er garant for en god og veludført undervognsbehandling.
Vi tilbyder transport fra vores værksted til SUVO centret, og det gælder på både nye og brugte biler.
Kontakt værkstedet og få et godt tilbud på den opgave du mangler hjælp til.

 

 

Skadecenter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Biltilbehør

Hos Jensen & Nørgård A/S hjælper vi med alle former for biltilbehør, fra både Fiat og Hyundai, men også fra flere forskellige samarbejdspartnere. Hvis du har et ønske til din bil, så tøv ikke med at kontakte vores reservedelsafdeling.
Læs mere om tilbehør til Fiat og Hyundai ved at følge linkene på emblemerne herunder: